Σχετικά με εμάς

''Πιστεύω στην ένταξη. Ακολουθώ την επιστήμη. Διαβάζω πολύ.

Αγαπώ τα παιδιά και τα ζώα.''

Βιογραφικό

Σπούδασα στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας στο Εθνικό & Καποδιστριακό Παν/μιο Αθηνών απ' όπου πήρα την ειδίκευση της Ψυχολογίας.


Έπειτα έκανα το μεταπτυχιακό μου στη Σχολική Ψυχολογία-Εφαρμογές στο Σχολικό Περιβάλλον.
Στην παρούσα φάση πραγματοποιώ το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στην Ιατρική σχολή Αθηνών με αντικείμενο την "Αναπτυξιακή & Εφηβική Υγεία".
Ειδικεύομαι στον αυτισμό, τις μαθησιακές δυσκολίες και στη συμβουλευτική υποστήριξη.

Μετά από χρόνια εμπειρίας σε σχολεία, ιδιωτικούς φορείς και συλλόγους στην Αθήνα, ιδρύθηκε το Κ.Ε.Π.Ε.Ψ.Υ.
Ο χώρος αυτός δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι με σκοπό την υποστήριξη των ατόμων με μαθησιακές και αναπτυξιακές δυσκολίες. Στόχος είναι η οργανωμένη προσέγγιση μέσα από δομημένα προγράμματα ψυχοπαιδαγωγικής παρέμβασης.

Η ψυχοπαιδαγωγική παρέμβαση εστιάζει σε δύο βασικούς παράγοντες: στη βελτίωση των δεξιοτήτων κοινωνικής συμπεριφοράς του ατόμου, επικοινωνίας και προσαρμογής και στην ανάπτυξη των γνωστικών του δεξιοτήτων.

Στον χώρο μας προσφέρονται ατομικά και ομαδικά προγράμματα. Η ένταξη του ατόμου στην κοινότητα, η γενίκευση των δεξιοτήτων & της μάθησης και η ανάπτυξη της επικοινωνίας αποτελούν τα πιο κρίσιμα ζητήματα στη θεραπευτική διαδικασία.
Μέσα από το παιχνίδι, την αλληλεπίδραση, τις ευρηματικές μεθόδους, τη θεωρητική-επιστημονική προσέγγιση και την εποπτεία που παρέχεται, δημιουργείται ένα εύφορο περιβάλλον ώστε να αμβλυνθούν οι δυσκολίες που υπάρχουν.
 

Ελάτε να συζητήσουμε αυτό που σας απασχολεί..

Δείτε εδώ αναλυτικά το βιογραφικό μου

Ο χώρος μας